OVER MIJ

Hallo,

Ik ben Marjolein, en ik ontwerp grafisch.
Als grafisch ontwerper vertel ik verhalen met beelden. Nog specifieker; uw verhaal.
Door goed naar u te luisteren kom ik tot de kern van dat verhaal en vertaal het naar een grafische uiting die precies bij uw wensen past. Ik ga altijd op zoek naar dat ene onverwachte element, zodat het ontwerp nét dat beetje extra krijgt en beter opvalt.

Elke opdracht is anders en elk verhaal vereist een andere aanpak. Voel u dus vrij om met de gekste grafische wensen en ideeën te komen. Niets is mij te dol. Ik denk graag met u mee en maak uw plannen concreet. Door mijn brede opleiding heb ik veel technische kennis, wat betekent dat ik een project van begin tot eind kan begeleiden.
Daarnaast heb ik een uitgebreid netwerk met verschillende expertises die altijd kunnen bijspringen waar nodig.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan mijn portfolio op deze website. Maar u kunt me natuurlijk ook altijd een mailtje sturen naar hallo@marjoleinnolles.nl .

WERKWIJZE

KENNISMAKING

Het hele proces begint met een eerste gesprek. Hierin vertelt u wat u precies nodig heeft en bespreken we hoe ik u hier bij kan helpen

TERUGKOPPELING

Aan de hand van dit gesprek stel ik een terugkoppeling en een offerte op om zeker te weten dat we op dezelfde lijn zitten.

CONCEPTONTWIKKELING

This is where the magic happens! Nu ga ik aan de slag met de conceptontwikkeling. Ik analyseer uw vraag en bedenk hier de juiste oplossing voor.

SCHETSEN

Na het bedenken van de juiste oplossing ga ik schetsen. Ik bedenk verschillende manieren waarop ik deze oplossing vorm kan geven.

VOORSTELLEN

Als ik er van overtuigd ben dat ik een of meerdere voorstellen heb liggen waar u blij van wordt zal ik deze aan u voorleggen. U kiest dan het voorstel dat u het beste bij uw bedrijf vindt passen en waar u mee verder wil.

UITWERKING

Nadat u een ontwerp heeft gekozen werk ik deze verder uit.
Bij een WordPress website is dit het moment dat ik begin met bouwen.
Vanaf hier zullen er nog verschillende feedback momenten zijn.

AFRONDING

Als alles naar wens is rond ik het project af. U ontvangt dan een af product dat gedrukt kan worden. Of een website die online gezet kan worden.
Hierna stel ik de factuur op.